272 лв. Точно толкова е сумата, която скара естрадните легенди Кичка

...
272 лв. Точно толкова е сумата, която скара естрадните легенди Кичка
Коментари Харесай

Не е за вярване! 272 лв. скарали Кичка и Панайот

272 лева Точно толкоз е сумата, която скара естрадните легенди  Кичка Бодурова и Панайот Панайотов , написа „ Телеграф ". Певецът извади от вайбъра чата с колежката си и го показа в обществените мрежи. Тя също написа своето пояснение за пропадналото му присъединяване в нейния концерт в Бургас на 11 юли.

„ Здравей Панайот, за жалост уредникът се отхвърля да заплати втори пътни от София и задължението ти за 11 юли отпада. Поздрави и хубаво лято! ” - това е SMS-ът, който Кичка Бодурова изпраща на Панайот Панайотов преди два дни. Той е афектиран, че не му се е обадила персонално и написа във Фейсбука си, че е ревизирал е уеб страницата, в който продават билети за рецитала, че доста малко бройки са купени. Това разпалва страшна война сред естрадните фенове, а той отнася всичкия негативизъм.

Пред „ Телеграф " Момчето, което приказва с морето, изясни: „ Като първи пътни се има предвид групата от някакви музиканти. Аз си желая моите. 800 км това са 80 л. бензин. По 3.40 лева за литър това са 272 лева Само ме е позор да кажа какъв брой ми е хонорарът, иска ми се смеят ", обясни артистът.

Ето и отговорът на самата Кичка Бодурова , написан на Facebook страницата й: „ Поканих П. Панайотов да взе участие в концерта ми в Бургас, тъй като го одобрявам като реализатор, пък и преди няколко години на предлагането му да работим дружно, му отхвърлих. Предложих му 50% по-голям хонорар от участията му в сборни концерти. Казах му, че би трябвало да извърши единствено 2-3 песни, до момента в който аз направя преобличане. Той се зарадва и одобри. Помолих го с изключение на „ Момчето, което… “ да изпее и песента " Искаш огън да ти дам “, която доста одобрявам. Но получих отговор „ Не се приема “. Онемях… доста жестоко, само че замълчах.

Преди няколко дни ми писа да сме оправили счетоводството. Не разбрах какво има поради. Но се чухме и той ми сподели, че той не пътувал в никакъв случай с други, ще пътува самичък от София, а не с " Иван, Драган и Петкан " - известни наши двама музиканти, както направи Мими за Варна, и желае да му се заплати бензинът (Би трябвало това да го каже в началото). Не ми хареса още веднъж грубото изявление за сътрудниците. След диалози със същите разбрах повече за неговия темперамент и взех решение, че не желая стрес пo време на работа. по тази причина персонално отхвърлих присъединяване му преди два дни. С поста си във Facebook през вчерашния ден той единствено сподели, че съм била права – доста немъжко държание “, възмутена е Кичка.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР